Wat is dit toch een heerlijke plek om te ZIJN … rust en vrede in onze eigen tuin.

Ik hou van de natuur! Ik geniet zowel van de kleine details, vaak aan het blote oog onttrokken, als van wijdse vergezichten. De natuur is werkelijk prachtig … overal! Als je de schoonheid er maar van in kunt zien.

Mijn droom is ‘binnenkort’ samen met mijn lief een klein huisje met ruimte voor een groot atelier in het buitengebied te betrekken. Een plek waar het makkelijker is mij één te voelen met al wat is. Een plek waar ik in alle rust en eenvoud mijn ambachten kan uitoefenen en mij kan toeleggen op natuurfotografie. Want dát alles maakt mij HAPPY!

Buiten
elementen opnemend
allesomvattende serene rust
liefdevolle energie werkt helend
Dankbaar

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.