Maart is de maand van lentekriebels en zomertijd. Dat betekent maar één ding: de natuur komt tot bloei! Al bij het ontwaken word ik mij daarvan bewust. Vogels kondigen uit volle borst een nieuwe dag aan. “Opstaan!”, lijken ze te zeggen. Samen scharrelen we wat in de tuin. Zij op zoek naar nestmateriaal, ik naar mooie vondsten die zijn komen aanwaaien.

Het struinen in de natuur levert steevast prachtig materiaal op. Mijn meest magische moment is het ontdekken of krijgen van een mooie veer. Zo’n gift raakt mij op zielsniveau, omdat ik een veer beschouw als teken dat er engelen naast mij lopen die voor mij zorgen. Alsof ze daarmee willen zeggen het leven niet zo serieus te nemen en vreugde in situaties proberen te vinden.

Vreugde is er zeker! Vreugde door mijn creativiteit de ruimte te geven met al het gratis materiaal dat de natuur te bieden heeft. Creatief bezig zijn motiveert mij, verbindt en maakt gelukkig!

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.