Interview in het Wilde Wiven Magazine

Wat ontzettend leuk dat mijn verhaal geplaatst is in het juni-nummer van het Wilde Wiven Magazine:

“… HAPPY MET DE WERELD ALS SCHATKAMER

In een knus straatje vlakbij het centrum van het pittoreske Sneek, vind je het atelier van Happy. Happy maakt hier prachtige creaties
van vilt, visleer en zelf geschept papier. Verliefd geworden op de prachtige foto’s van haar creaties en nieuwsgierig naar de vrouw achter al dit moois, parkeer ik de auto voor de deur en loop het pad op. De deur gaat al open en ik word hartelijk begroet door Happy en de hond. Ze heeft iets, deze vrouw. Ik geloof dat ze hoofden om laat draaien op straat. Ze is mooi. Puur mooi.

Binnen in het atelier kijk ik mijn ogen uit. Ik voel me als een kind in de snoepwinkel. Ik vergaap me aan de creaties (trouwjurk van vilt!) en móet de wol even voelen. Terwijl ik nog even rond kijk zet Happy vast thee. Ondertussen begint ze te vertellen over haar werk, familie en jeugd waarin ze de aanwezigheid van engelen ervaarde en graag in de natuur was …”

Verder lezen? Klik hier voor het gehele magazine.

Met dank aan Marieke de Boer van http://www.sprinkelsprankel.com

Related Posts

13 november 2020

Visioen

10 november 2020

Vleugels

10 november 2020

Er hangt iets in de lucht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.