Omdat ik het zonde vind iets waar ik veel plezier aan beleef zomaar weg te gooien, heb ik wekenlang restjes schapenvacht, stof, draad en andere materialen bewaard. Vandaag had ik ineens schoon genoeg van die berg ‘rommel’, die steeds maar weer verplaatst werd naar een andere onhandige plek.

De behoefte om het beste resultaat te creëren, zit mij soms behoorlijk in de weg. Meestal ben ik uren zoet met het uitleggen en herschikken van patronen. Vandaag lag dat anders: ik moest mijn verzameling kwijt … Een ideale gelegenheid mijn perfectionisme los te laten en eens ruig te werk te gaan.

Alle restanten, inclusief het stro, heb ik verwerkt in een groot wandkleed.

Het resultaat verwondert mij.
Het inspireert en motiveert mij om mijn grenzen te verleggen.

 

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.