Het verhaal van de industriële beschaving vertelt ons dat onbeperkte economische groei, geavanceerde technologie en materiële welvaart de wegen naar welvaart zijn. Maar als we nadenken over de wereld van vandaag, is het duidelijk dat dit zowel mens als planeet in de steek laat. We weten dit in ons hoofd en voelen het in ons hart.

Als circulair kunstenaar heb ik een nieuw verhaal gevonden om naar te leven en te werken door te hergebruiken wat er is. Ik voorzie ermee in mijn behoefte maatschappelijk verantwoord te ondernemen, zonder de mogelijkheden van toekomstige generaties om in hún behoeften te voorzien in het gedrang te brengen. Het mag gezien worden als een gebaar naar een stabielere en liefdevollere wereld in harmonie met Moeder Aarde.

Mijn werk is autonoom, rustig en erg aanraakbaar; ogenschijnlijk eenvoudig, maar toch vol van betekenis en uitvoering. Inspiratie haal ik uit de natuur, liefst uit eigen omgeving.

Ben jij of je organisatie nieuwsgierig naar wat mijn drijft? Hoe ik van de één op andere dag mijn dagen vul met passie? Ik kom graag vertellen over de circulaire mogelijkheden die vilt, visleer, ecoprinten en papier scheppen van groente en fruit bieden. Omdat het anders kán!

Tijdstip: in overleg

Bijdrage: € 100,00, exclusief reiskosten

 

Oud textiel getransformeerd