SAMEN ONTDEKKEN

In het Friese stadje Sneek, bekend van de Sneekweek en de Waterpoort, ligt op tien minuten lopen van de gezellige binnenstad atelier ‘Hip & Happy – ambacht & design’. In het atelier beoefen ik dagelijks de ambachten vilten, vishuiden prepareren tot visleer, ecoprinten of papier scheppen van tuinafval. Door de verstilling in te gaan en mijn intuïtie de leiding te geven, ontstaan bijzondere creaties. De boodschap van het eindresultaat geeft altijd een glimlach in het hart!

Door het geven van workshops en masterclasses, gebaseerd op ‘cradle to cradle’ (hergebruiken wat er is) creëert ik bewustzijn en laat mensen ervaren hoe mindful het is met de handen te werken.

Wil jij ervaren hoe je uit vilt, visleer, ecoprint of papier je eigen unieke creaties maakt? Of wil jij jezelf trakteren op een dagje onthaasten? Dan ben je van harte welkom voor een workshop of masterclass. Ik deel mijn kennis en liefde voor het oeroude ambacht graag met jou. Het accent ligt op het proces, zodat je thuis verder kunt met je opgedane kennis.

Geef je aanmelding door via het contactformulier. Ik neem vervolgens contact met je op. De mogelijkheid tot deelname is afhankelijk van het aantal beschikbare plaatsen.

AANBOD WORKSHOPS / MASTERCLASS

Ecoprinten
Vilten
Handgeschept GFT-papier
Visleer