‘Hip & Happy – ambacht & design’ officieel handelsmerk

I find myself longing for change, I’m falling …

‘Shallow’ van Lady Gaga en Bradley Cooper zegt alles!

Oké, ik ben niet echt gelukkig met deze moderne wereld, het staat te ver van mijn rustige belevingswereld. Ik wil het uitoefenen van mijn ambachten niet uit het oog verliezen, het is voor mij voedsel voor de ziel. Toch heb ik meer nodig dan wat mijn gekozen leven mij biedt.

Ik verlang naar verandering!

Al heel lang ben ik op zoek naar een middenweg tussen beide werelden, na dit weekend valt  e i n d e l i j k  het kwartje hoe ik dat kan realiseren. Ik waag de sprong en laat mijn ontevreden zekerheid achter mij …

“Doe eerst wat noodzakelijk is, doe dan wat mogelijk is, en ineens doe je het onmogelijke!”

– Franciscus van Assisi –

In liefde verbonden,

Happy

Related Posts

13 november 2020

Visioen

10 november 2020

Vleugels

10 november 2020

Er hangt iets in de lucht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.