Ken je het gevoel dat je (soms noodgedwongen) in een situatie terecht komt, waar je helemaal niet in wilt zitten? Dat je op een pad bent beland, dat de jouwe niet is? Of dat je je niet echt in je hum voelt, maar niet precies weet waar dat aan ligt?

I find myself longing for change, I’m falling …

Het zien van de film ‘A Star is Born’ van Lady Gaga en Bradley Cooper heeft mij de ogen geopend en gaf mij het zetje om veranderingen in gang te zetten. Ik heb namelijk meer nodig dan wat mijn gekozen leven mij biedt: een middenweg tussen een rustige belevingswereld waarin het uitoefenen van mijn ambachten centraal staat en de mogelijkheden van de moderne wereld.

Dear past, thank you for all the lessons you gave me.
Dear future, I am ready!

In april heb ik het heft over mijn leven in eigen handen genomen en de sprong gewaagd om voortaan als zelfstandig ondernemer mijn koers te bepalen. Een spannend avontuur vol leermomenten en mooie ontmoetingen. Onder de naam ‘Hip & Happy – ambacht & design’ neem ik je graag mee op deze reis.

In 2016 schreef ik in mijn dichtbundel ‘VederLICHT’:

ZOALS LICHT

Bewustwording
continu vernieuwen
loskomen van beperkingen
innerlijke kracht volledig benutten
Zielsrust

Categorieën: Lifestyle

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.