Textielkunstwerken voor aan de muur zijn zachte, aaibare schilderijen die iets bijzonders van jouw inrichting maken. Deze herontdekte woontrend groeit aan populariteit dankzij de unieke uitstraling die meteen in het oog springt.

Welke woonstijl ook de jouwe is, bij Hip & Happy – ambacht & design vind je trendy gekleurde wandtapijten in diverse maten en dessins. Unieke creaties die volledig tot zijn recht komen in iedere leefruimte en professionele werkruimte. Dat kan een zacht, aaibaar 3D-wandtapijt van wol en zijde zijn wat qua kleur en stijl een mooi contrast geeft op een effen muur. Of een natuurlijk schilderij met botanische printen op katoen, wat je interieur net een andere touch geeft.

Bijkomend voordeel, kunsttextiel introduceert zachtheid in harde omgevingen en heeft akoestische voordelen, omdat ze geluid absorberen in plaats van het terug de ruimte in te laten stuiteren. Door gebruik te maken van circulaire grondstoffen wordt tevens een bijdrage geleverd aan een schoner leefmilieu.

Wil jij een hip wandtapijt aan de muur waar je happy van wordt? Neem dan contact op met Happy. Zij bespreekt graag je wensen en mogelijkheden.

Categorieën: Design