Future Fashion Pionier

Omdat mijn leven is gebaseerd op de filosofie van ‘cradle to cradle’ (tracht de wereld beter achter te laten dan we haar aantreffen door te hergebruiken wat er is), ben ik vorige week genomineerd voor de titel FUTURE FASHION PIONIER voor het VPRO programma ‘Tegenlicht’!
Wat een heftige week was dit! De nominatie heeft heel wat teweeg gebracht. Door mijn ZELFPROMOTIE heeft Facebook mij bijna 2 dagen in het verdomhoekje geplaatst, omdat ze dachten dat ik spam aan het verspreiden was 😂

Dank voor de vele bemoedigende reacties, het delen van mijn bericht en de stemmen die ik heb ontvangen. Van de 184 kandidaten ben ik op de 29ste plaats geëindigd! Wat een belevenis om het jaar mee af te sluiten!

Liefs,
Happy

Bekijk hier mijn boodschap waarom ik duurzaam leef en werk!

Related Posts

9 september 2020

Kunstenaar van de maand

25 juli 2020

Dit huis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.