VPRO Tegenlicht zoekt Future Fashion Pioniers

Welke pionier ontwerpt of maakt kleding, stoffen of productieprocessen die de wereld groener, socialer en eerlijker maken? Onder het motto ‘Je dromen kunnen niet groot genoeg zijn’ heb ik mezelf opgegeven als Future Fashion Pionier.

De mode-industrie en de afvalproblematiek zijn op het moment één van de meest vervuilende industrieën. Om mijn medemens hiervan bewust te maken, ontwikkel ik op duurzame wijze mijn grondstoffen en collectie. Mijn Sea TRAsh Fashion is daar een prachtig voorbeeld van.

Ik geloof in de kracht van in het klein bij jezelf beginnen. Door zelf stelling te nemen. Dat je echt geen groot bedrijf hoeft te zijn om het verschil te maken. Voor het uitkomen van zo’n grote droom, heb ik jouw hulp nodig. Help jij mij mijn droom – het uitdragen van mijn missie aan de wereld – uit te laten komen?

Vanaf 3 t/m 10 december kun je op mij te stemmen. Volgende week ontvang je hiervoor een reminder. Samen gaan we voor een betere wereld! 

Update

Omdat mijn leven is gebaseerd op de filosofie van ‘cradle to cradle’ (tracht de wereld beter achter te laten dan we haar aantreffen door te hergebruiken wat er is), ben ik vorige week genomineerd voor de titel FUTURE FASHION PIONIER voor het VPRO programma ‘Tegenlicht’!

Wat een heftige week was dit! De nominatie heeft heel wat teweeg gebracht. Door mijn zelfpromotie heeft Facebook mij bijna 2 dagen in het verdomhoekje geplaatst, omdat ze dachten dat ik spam aan het verspreiden was.

Dank voor de vele bemoedigende reacties, het delen van mijn bericht en de stemmen die ik heb ontvangen. Van de 184 kandidaten ben ik op de 29ste plaats geëindigd! Wat een belevenis om het jaar mee af te sluiten!

Liefs,
Happy


0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.