Graag bezoek ik mijn geliefde, ongerepte bossen en watervallen in de Vogezen, Frankrijk. De hoge energie die ik er adem is enorm. Het voelen, ruiken, ervaren in de diepst mogelijke zin, doet mijn hele wezen openen. In deze staat van Zijn, kun je in contact komen met de natuurwezens.

Verbonden met Moeder Aarde, genezen deze zogenaamde deva’s de aarde van binnenuit. Ze zuiveren en herstellen de balans, zodat alles blijft groeien. Meer dan ooit hebben ze onze hulp nodig, om ervoor te zorgen dat de aarde kan blijven schenken en bewoonbaar blijft.

Uit liefde, dankbaarheid en respect voor alles wat Moeder Aarde voor ons betekent, creëerde ik van banaan wat niet langer geschikt is voor consumptie, een hommage aan de natuurwezens, zoals ik ze meen te ‘zien’.

Techniek: handgeschept
Materiaal: bedorven banaan, baardmos en IJslands mos
Afmeting: 30 x 42 cm.

Detailfoto

Categorieën: Design