Wie gun jij een GRATIS workshop?

Op 10, 11 en 12 november wordt in Súdwest-Fryslân de Dag van de Dialoog georganiseerd, met als thema ’Rijk-dom … arm-lastig?’.

Bij de dialoog gaat het om verbinding maken, om respect voor de verschillen en het ontdekken van wat we als mens gemeenschappelijk hebben. Dit wordt bereikt aan de hand van een 4-stappen-methodiek: kennismaken, ervaring uitwisselen, dromen en doen.

Ik heb mij afgevraagd welke stap ik kan zetten om iets voor een ander te doen. Hoe kan ik de wereld een beetje mooier maken? Door jou een gratis viltworkshop te gunnen.
Omdat ik vind dat geld gebrek nooit een beperking zou mogen zijn voor deelname aan activiteiten en ontplooiing van jezelf! Bezig blijven motiveert de mens en maakt gelukkig.
Om je te laten ervaren wat een rijkdom er kan ontstaan door te delen, ruilen en samenwerking.
En gewoon … omdat ik vind dat jij er toe doet!

Deze workshop cq. creatieve dialoog heeft als doel samen zijn, samen delen, ervaringen uitwisselen en doen. We gaan mooie sfeerlichtjes vilten. Leuk voor jezelf of misschien is het wel een mooie gedachte om het cadeau te geven aan iemand anders. Omdat jij een ander een geluksmomentje gunt!

Hoe kun je deze workshop verdienen?
‘LIKE’ de Facebookpagina van studio Hip & Happy (https://www.facebook.com/studio.hip.happy/) door onder de omslagfoto ‘Vind-ik-leuk’ aan te klikken én ‘DEEL’ het Facebookbericht met je vrienden.

Uit de aanmeldingen worden zes personen door loting uitgenodigd.

Laat je verrassen,
kom tot mooie inzichten
en heb vooral een leuke avond op woensdag 11 november – van 19.30 tot 21.30 uur.

In liefde verbonden,

Happy van der Heide

Informatie over Fryslân in Dialoog is te vinden op: http://www.fryslanindialoog.nl/

 

Related Posts

13 november 2020

Visioen

10 november 2020

Vleugels

10 november 2020

Er hangt iets in de lucht

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.