Keer op keer word ik verrast door zelfgemaakt werk van plantaardige grondstoffen wat door liefde en aandacht een identiteit heeft ontvangen met een eigen structuur, geur zachtheid. Het vergt precisie om het meest optimale artistieke resultaat te verkrijgen, maar voor mij zeer de moeite waard. Het inspireert mij verder te zoeken naar nieuwe mogelijkheden.

Zo heb ik op een metallic achtergrond handgeschepte patroondelen van zachte aspergeschillen bevestigd voor een uniek en delicaat jasje. Met dit gerecyclede werk van vezelrijke groenteresten onderzoek ik welke waarde en betekenis we hechten aan het vervaardigen van zelfgemaakte mode of kleding kant-en-klaar gekocht, wanneer we het dragen of niet.

Bio fashion is 100% afbreekbaar en kan na gebruik aan de aarde worden terug geschonken.

Categorieën: Design