Mijn kijk op de toekomst van mode: afgedankt textiel en restmateriaal door middel van diverse technieken een tweede leven geven in een kunstzinnige en circulaire ‘Hip & Happy’ modecollectie. Stuk voor stuk unieke creaties, waarin liefde en aandacht voor het maakproces voelbaar is.

Duurzame mode

Natuurlijk is het een goed idee kleding die ongedragen in de kast hangt door te geven aan een ander. Maar wat als je het een boost geeft door het te verfraaien met borduurwerk of dat je van verschillende items een geheel nieuw ontwerp maakt? Uit ervaring weet ik dat mensen hun hoofd omdraaien als je erin voorbij loopt. Omdat die persoonlijke touch je laat stralen!

DE KUNST VAN MIXEN EN MATCHEN VAN STOFFEN EN KLEDINGSTUKKEN

In een korte cursus van vier weken moedig ik jou aan tot oplossingen voor het repareren van je kleding, een kunstzinnige, vreugdevolle en krachtige daad. Een ontdekkingsreis wat laat zien dat duurzame ontwikkeling niet alleen urgent is, maar ook leuk en betaalbaar.

Datum: schuif aan op een woensdagavond. Wel vooraf aanmelden.

Tijdstip: van 19.00 tot 21.30 uur

Bijdrage: € 30,00 per avond, inclusief gebruik van naaimachine, koffie/thee met lekkers.

Zelf meenemen: oude kledingstukken (kringloopwinkel), lapjes, ritsen, knopen, borduur- en naaigaren, patroon en tekenpapier en alles wat jij wilt gebruiken om jouw wow-effect mee te creëeren.