Als ik aan vrienden vertel dat ik graag een beroep doe op de engelen om mijn dromen te realiseren – en vervolgens mijn wensen ook nog uitkomen – doen ze er altijd wat lacherig over. Voor mij is de dagelijkse ontmoeting met hen puur geluk. Mijn geloof en vertrouwen in de werking van gebed is mijn grootste hulp wanneer ik mijn engelen vraag mij te helpen.

Zo heb ik op 4 januari tijdens een feestje mijn wens voor 2018 uitgesproken: “Dit jaar wil ik met mijn werk ‘Hip & Happy’ grote bekendheid krijgen in Nederland en daarbuiten!”

Twee weken later begon de energie te stromen en kreeg ik een verzoek mee te werken aan groot project. Tijdens een catwalk in Amsterdam wordt onder modebewust Nederland het belang van duurzaamheid en fair-trade mode gepromoot. Aan mij werd gevraagd op ambachtelijk en milieuvriendelijke wijze het visleer te vervaardigen voor de kunstzinnige en modieuze schoenen van schoenontwerpster Amber Ambrose Aurèle. Een hele eer!

Om aan het publiek duidelijk te maken hoeveel tijd en aandacht voorafgaat aan het maken van het kostbare visleer, is een prachtig filmpje over mijn ambacht ‘visleer maken’ gemaakt.

Wat ik niet had verwacht is dat de engelen nóg een verrassing voor mij in petto hadden. Bij het zien van mijn werk, kreeg de redactie van ‘Paradijsvogels’ zo’n inspirerende dosis verwondering, dat ze een interview hebben opgenomen in hun Magazine!

Ik voel mij rijk en welkom in het rijk der paradijsvogels!

Lees hier het interview in Paradijsvogels Magazine

 

Categorieën: Pers

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.