Louter NatureL – een bundeling van fragmenten

Een aantal jaren geleden sprak een goede kennis de volgende woorden: “Hoe langer ik je ken, hoe meer ik erachter kom wat je allemaal kunt. Weet iemand dat eigenlijk wel?”

Ach, nee joh, als ik dood ben komen mijn kinderen dat bij het opruimen van mijn spullen vanzelf wel tegen. “Erg jammer, je zou hier echt wat mee moeten doen”.

Aangemoedigd door zijn woorden heb ik oktober 2013 mijn eerste boek uitgebracht. In ‘Louter Naturel – een bundeling van fragmenten’, heb ik drie van mijn passies samengevoegd: fotografie, schrijven en dichten. Aangevuld met uitspraken van enkele bekende persoonlijkheden, hoop ik dat deze alledaagse rijkdom vertrouwen, steun en troost mag geven.

 

Tijdens de Sneeker Middach, een middag vol verhalen, gedichten, poëzie en muziek door, over en voor Snekers, heb ik de moed gehad voor publiek het door mij geschreven gedicht ‘Hernia nucleus pulposus’ voor te dragen. Een spannende ervaring!

Collage Sneeker Middag 2014

Fotografie collage: Gert Jan Hermus

Related Posts

19 januari 2021

Het conflict (video)

19 januari 2021

Earth is my witness (video)

23 december 2020

Samenwerking met de natuur

2 Comments

  1. Heee dame veel succes! spannende ervaring was dat op die middag, niet? Was leuk om erbij te zijn…

    • Ik vond het geweldig dat je me kwam aanmoedigen. Spreken voor groot publiek … echt een vak apart. Laat mij maar gewoon lekker vilten 🙂

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.