Vijf bijzondere weken heb ik als artist in residence op ECOlonie in Frankrijk doorgebracht. Hoogte- en dieptepunten volgden elkaar in rap tempo op.

Om te vertragen maakte ik met Beau regelmatig de lange wandeling door de wolvenvallei. Een plek waar de natuur zo sprookjesachtig lijkt, alsof het net niet helemaal echt is. Voor mij dé omgeving om op te laden, mijn balans te hervinden door af te schudden wat niet van mij is. Om daarna vrij en onbezorgd rond te dartelen en thuis te komen in mezelf.

De samenwerking met de natuur was fantastisch. Met grondstoffen die ik in de bossen van Hennezel heb verzameld, componeerde ik in volle aanwezigheid en liefde een eerbetoon aan Gaia, de oermoeder. Een buitengewoon tere creatie van wol en varen, waarin mijn blik verloren ging en de ziel werd herboren.

En nu, tot inzicht gekomen, laat ik mij eerder dan verwacht maar krachtiger dan ooit, meevoeren met de stroom naar andere oorden. Alles ligt open. Niks moet, alles mag. Met een lach in mijn hart en vol vertrouwen wacht ik af wat voor bijzonders het universum nog meer voor mij in petto heeft. De fijne vriendschappen die ik heb opgebouwd draag ik als dierbaarste bezit met mij mee.

Bekijk HIER de korte film die ik tijdens mijn verblijf in Frankrijk maakte.
Uit liefde en dankbaarheid voor Moeder Aarde.

Categorieën: Lifestyle