Op mijn bureau ligt een affirmatie, een gedachte die ik door herhaling steeds meer ga geloven. Die zich door herhaling in mijn leven gaat manifesteren: “Ik ben succesvol in alles wat ik doe!” Daarnaast dank ik de engelen regelmatig voor hun hulp, omdat zij mij helpen mijn werk en missie onder het grote publiek zichtbaar te maken. De wens die ik in januari voor 2018 uitsprak krijgt gestalte. Mijn werk en missie krijgen bekendheid in Nederland en daarbuiten!

EXPOSITIES

Tot 1 februari 2019 is een groepsexpositie met werk van Anneke Klein (Oogappel Handweverij), Antoinette C.H. (beeldend kunstenaar) en mijzelf te bezichtigen in het Best Western City Hotel Goderie, Stationsplein 5a, Roosendaal.

Het hotel is alle dagen geopend! Kom gerust een kijkje nemen.

Sea TRAsh Fashion in Métier Magazine

Half november werd ik blij verrast door een prachtig item in Métier Magazine! Mijn hart gloeit van dankbaarheid dat mijn boodschap en werk deze aandacht krijgt! 

Sea TRAsh Fashion is onderdeel van de groepsexpositie FRIA OVERZEE 4.0. Te bezichtigen tot 1 april 2019 in Bezoekerscentrum Nationaal Park Schiermonnikoog.

ANDER NIEUWS

In november mocht ik samen met een aantal kunstenaars van Fria (beroepsvereniging beeldend kunstenaars in Noord-Nederland) de middenpagina vullen van de GALlerei, dé krant van dichterscollectief GAL.

Uit mijn dichtbundel VederLICHT (2016) heb ik het gedicht ‘Laat je licht schijnen’ ingezonden.

 

Kunst van vader en dochter

Begin dit jaar ben ik met mijn vader gaan samenwerking om herinneringen vast te leggen nu het nog kan. Inmiddels is hij 81 jaar en nog steeds te porren voor nieuwe uitdagingen!

Momenteel werken we aan een project dat te maken heeft met ons cultureel erfgoed: Friese klompen en Hindelooper schilderkunst in combinatie met visleer.

Hoe geweldig is het om samen iets moois te creëeren?

 

VPRO Tegenlicht zoekt Future Fashion Pioniers

Welke pionier ontwerpt of maakt kleding, stoffen of productieprocessen die de wereld groener, socialer en eerlijker maken? Onder het motto ‘Je dromen kunnen niet groot genoeg zijn’ heb ik mezelf opgegeven als Future Fashion Pionier.

De mode-industrie en de afvalproblematiek zijn op het moment één van de meest vervuilende industrieën. Om mijn medemens hiervan bewust te maken, ontwikkel ik op duurzame wijze mijn grondstoffen en collectie. Mijn Sea TRAsh Fashion is daar een prachtig voorbeeld van.

Ik geloof in de kracht van in het klein bij jezelf beginnen. Door zelf stelling te nemen. Dat je echt geen groot bedrijf hoeft te zijn om het verschil te maken. Voor het uitkomen van zo’n grote droom, heb ik jouw hulp nodig. Help jij mij mijn droom – het uitdragen van mijn missie aan de wereld – uit te laten komen?

Vanaf 3 t/m 10 december kun je op mij te stemmen. Volgende week ontvang je hiervoor een reminder. Samen gaan we voor een betere wereld! 

 

Ik sluit graag af met een mooie boodschap voor jou.

Het viltwerk ’CROSSROADS’ maakte ik ter bewustwording dat er elke dag nieuwe kansen worden geboden. Soms blijf je een poosje in een cirkeltje ronddraaien, omdat je nog niet goed weet welke beslissing je moet nemen. Totdat je uit onverwachte hoek een liefdevolle opmerking hoort, dat je net dát zachte duwtje geeft om nieuwe stappen te durven zetten of ‘nee’ te kunnen zeggen.

Ga voor je dromen!

 

In liefde verbonden,

Happy van der Heide


1 reactie

Alie van der Meulen, voorzitter FRIA · 3 december 2018 op 19:28

Lieve Happy, bijzonder mooi mens! Wat een enorm ontroerende persoonlijke nieuwsbrief. En uiteraard heb ik op je gestemd.

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.