In het Museon | Omniversum in Den Haag wordt momenteel met man en macht gewerkt aan de ontwikkeling van het festival ‘One Planet Now’. De gehele begane grond verandert vanaf februari 2022 in een bruisend museaal landschap van circa 1000 m2.

De main acts zijn inspirerende initiatieven en innovaties die de wereld leefbaarder, gezonder en eerlijker maken. Bezoekers steken de handen uit de mouwen en ontdekken dat duurzame ontwikkeling niet alleen urgent is, maar ook leuk, gemakkelijk en betaalbaar.

Met het festival wil het Museon bezoekers hoop bieden en laten ervaren dat er met een energieke mix van nieuwsgierigheid, samenwerking en creativiteit, een wereld hebben te winnen.

Binnen het gebied over mode en kleding ben ik als circulair kunstenaar gevraagd mijn medewerking te verlenen aan dit bijzondere festival. En dat doe ik maar wat graag!

De ModeShop heeft als doel bezoekers bewust maken van de grondstoffen die gebuikt worden voor kleding. Dit doen we door de traditionele en innovatie grondstoffen voor kleding te laten zien. In het FashionLab willen we bezoekers inspireren tot upcycling en recycling van kleding. Hier kan je zelf aan de slag met verschillende materialen en technieken.

Categorieën: Expositie