Met genoegen kijk ik terug op de fantastische maand dat ik bij ‘Sis it mar’ te gast was met mijn expositie ‘Eerbetoon aan Moeder Aarde’, waarin ik aandacht heb besteed aan een bewuster en duurzamer leven in pure harmonie  met de natuur van Moeder Aarde.

Menigeen liet zich verrassen door de vele toepassingen van vilt. Daarnaast baarde het visleer opzien en niet te vergeten het handgeschepte papier van het afval van groente en fruit.

Iedereen heel hartelijk bedankt voor zijn/haar bezoek, de verrassende ontmoetingen en boeiende gesprekken! Het was voor mij een geweldige ervaring mijn werk eens door jullie ogen te mogen aanschouwen.

De vele waarderingen voor mijn creaties heb ik in dankbaarheid in ontvangst genomen:

”Bijzonder, mooi en liefdevol ‘eerbetoon’, getoond in rustgevende aardetinten”; 

“Jouw ‘vol’ zijn van je passie komt heel diep van binnenuit. Je hebt jouw weg gevonden je gevoelens van verdriet, teleurstelling en dergelijke te sublimeren”; 

“Je kunstwerken van vilt, geschept papier en visleer zijn voedsel voor de ziel”.

Heel graag tot een volgende keer!

In liefde verbonden,

Happy van der Heide

Categorieën: Expositie

0 reacties

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.