Wow, wat een dag! Geheel onverwacht mocht gratis de EuropArtFair bezoeken. Nagenietend van alle indrukken, slenterde ik daarna wat doelloos door Amsterdam, om plots voor de winkel van DasWerk Haus te staan. Herkenbaarheid van zero waste- en unieke handgemaakte mode deed mij naar binnen stappen. Wat een fijne ontmoeting met de verkoper volgde hierop.

De dag bleek echter nog meer verrassingen voor mij in petto te hebben. Toen ik later in café Dante (de naam van mijn overleden hond) een leuk stel enthousiast complimenteerde met hun kleding van DasWerk, bleek ik te spreken met de manager van het vlagschip van dat kledingmerk in Amsterdam.

Ze vertelde dat DasWerk Haus 19 december 2019 een kerstmarkt organiseert in hun ‘flagship locatie’ te Amsterdam. Een samenwerking met meer dan 10 unieke merken, designers en lokale kunstenaars. Of ik zin had om ook met mijn kunst deel te nemen aan deze Christmas Bazaar! Is het vreemd dat ik nog steeds loop te stuiteren?

Met veel plezier nodig ik je uit tot ’s avonds laat gezellig te komen winkelen met geweldige aanbiedingen. Het kan zomaar zijn dat je met een prachtige handgemaakte shawl van wol en zijde naar huis gaat. Of met een stoere armband van zalmleer of …

Alle creaties zijn circulair en op ambachtelijke wijze vervaardigd van natuurlijke materialen. Zoals altijd met liefde en aandacht gemaakt.

Ik begroet je graag op deze fantastische locatie van DasWerk Haus.

Categorieën: Design