Expositie ‘The Magic World of Felt’

Van 5 maart tot en met 30 april presenteert Happy van der Heide, de expositie ‘The Magic World of Felt’ bij Sis it mar.

“Met het openen van studio ‘Hip & Happy’ heb ik mijn zielswens gevolgd te werken vanuit mijn hart en uiting te geven aan mijn creativiteit in de vorm van VILT! Het uitoefenen van dit oeroude ambacht is voor mij Vrijheid, Intuïtie, Loslaten en Transformatie! Mijn werk is een verlengstuk van wie ik ben en waar ik voor sta: verbindend, hart en ziel, liefdevolle aandacht, duurzaam.

Nu, twee jaar later, is de tijd rijp mijn werk zichtbaar te maken voor het grotere publiek. Ik voel mij trots én dankbaar dat Annamarie Bouwhuis van ‘Sis it mar’ mij haar prachtige, monumentale grachtenpand ter beschikking stelt om mijn wens voor 2016 in vervulling te laten gaan!

Rondneuzend op de expositie zijn de meest uitlopende ontwerpen te bewonderen, zoals kleding, hoezen voor kussens, tassen, sieraden, keien van vilt, schalen, wandobjecten en knuffeldieren. Daarnaast is ook het prachtige viltwerk van mijn vriendin Nan Zuiderveld te bezichtigen. Tevens bied ik mijn broer Erik een podium voor zijn unieke creaties met edelstenen en dromenvangers gemaakt van natuurlijke materialen.

Wil jij jezelf trakteren op een paar uurtjes onthaasten? Dan nodig ik je van harte uit om te komen vilten tijdens de inloop-workshops. Ervaar hoe wol kan worden omgetoverd tot fraaie ontwerpen met een eigen karakter en hoe de ontspannende werking van vilt je weer in balans brengt!

Ook is het mogelijk iets in opdracht te laten maken, leuk voor jezelf of als cadeau.”

Ons werk is te bezichtigen op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze dagen wordt ook het werkproces van het vilten gedemonstreerd.

Locatie:
Sis it mar, Kleinzand 96 te Sneek

Related Posts

20 juli 2020

Bloemenpapier

2 Comments

  1. Wat een super leuk idee dit!

  2. Leuk Happy

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.