Wat een eer om mee te mogen lopen met de Fantasy Fashion Show in de prachtige Martenatuin te Franeker.

Voor deze bijzondere gelegenheid heb ik een creatie gemaakt op een ondergrond van viscose en zachte Merinowol. Voor het oergevoel is de toplaag afgewerkt met stoere lokken van het Gotland schaap. Om de vrouwelijke uitstraling te benadrukken is prachtige zijde gebruikt. Door het geheel in meerdere verfbaden onder te dompelen, is een diversiteit aan kleuren bereikt.

Vanuit mijn innerlijke kracht toon ik hier vandaag mijn ‘GODDESS WITHIN’!

 

Categorieën: Design

3 reacties

Anne · 30 juni 2015 op 23:41

Moooooooooooiiiiiiiiiiiiii!!!

Je bent een kunstenares. Maar dat wist ik al heel lang!

Nena · 29 juni 2015 op 13:00

Fantastische middag! En wat ben jij creatief! Je jurk is schitterend, onwijs mooi!

    Happy · 29 juni 2015 op 13:11

    Dank je, Nena. Steeds meer durf ik mijn grenzen te verleggen, waardoor verrassende resultaten ontstaan!

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.