Sneeuw – dé brenger van verbondenheid – opent mijn hart met grote blijdschap! Ik zie uit naar het plezier van eenvoudig buiten zijn. Joelende kinderen door ouders voortgetrokken op een slee, een sneeuwballen gevecht, sneeuwpoppen in diverse vormen en maten, een glijbaan van ijs op straat, schaatsen op een ondergelopen weiland, warme chocolademelk en glühwein, koude handen warmend bij een vuurkorf op de hoek van de straat, het fijne samenzijn van jong en oud.

Een winters tafereel uit eigen tuin.

Een grote passie van mij is fotograferen! Niets werkt voor mij zo ontspannend als het zoeken naar mooie sfeermomenten. Herkenbare dagelijkse taferelen waar veel mensen door de hectiek van alledag zo makkelijk aan voorbij lopen. Juist door stil te staan bij deze bijna magische momenten, blijf ik makkelijk in het nu. Fotograferen helpt mij te genieten van de kleine dingen in het leven.

 

Categorieën: Lifestyle

1 reactie

Era Copier · 30 november 2023 op 21:37

Met de ogen en het hart van de Kunstenaar, de Creator, zet je iets in beweging. Stilte, Verwondering, Schoonheid. Nostalgie naar sneeuwpret, witte sneeuw op takken, naar hoe het leven werkelijk is: dichtbij happy.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.