En dan valt het laatste puzzelstukje op z’n plek …

Al mijn hele leven heb ik een gevoel van on-af te zijn. Er moet nog iets komen. Duidelijkheid naar mezelf is daarin belangrijk.

Sinds 2009 ben ik op zoek naar de twee pilaren, een plek waar ik antwoord zal vinden op de vraag waar ik mijn hele leven al naar op zoek ben. Op deze locatie moest ik al eerder zijn geweest, maar kon mij niet herinneren waar. Was ik de eerste jaren gefocust om deze magische plek te vinden, gaandeweg begon het visioen in de vergetelheid te geraken.

Afgelopen zomer ging ik voor het eerst voor een werkweek naar ECOlonie in Frankrijk. Afscheid nemen van deze bijzondere plek viel mij zwaar, alsof een deel van mij in dit paradijs achterbleef. Bij thuiskomst bleef Frankrijk mij roepen. Mijn hele lijf vibreerde een bepaalde opwinding. Maar hoe moest ik de aangereikte sleutels duiden? Ik wist dat er iets te gebeuren stond, maar wat? Ik kon niets anders dan afwachten wat mij werd aangereikt. Totdat ikzelf besloot te onderzoeken wat mij zo trekt.

Mijn verzoek om voor een periode van drie maanden als ‘artist in residence’ op ECOlonie te mogen verblijven, werd met liefde en overvloed ingewilligd. Toen ik in gesprek met het universum mijn dankbaarheid uitte, gebeurde het …

Gewekt uit mijn slaap zag ik op 11-11-2020 (magische engelengetallen) opnieuw heel duidelijk het beeld van de twee pilaren voor mij. Met een schok herkende ik hierin de toegangspoort tot het chateau van ECOlonie! De engelen waren niet te stuiten toen dit inzicht  e i n d e l i j k  tot mij doordrong. Achteraf beschouwd heb ik de roep veel vaker gehoord, maar zag de boodschap die erin verscholen lag niet. Nu is het tijd om een andere wereld te betreden.

Mijn eigen huis in betrouwbare handen achterlatend, vertrek ik binnenkort naar de Vogezen, alwaar ik midden in de natuur mag werken aan kunst voor een nader te noemen expositie. Het toegewezen unieke stro- en leembouwhuis, in de vorm van een hexagoon, past mij als een jas. Het staat symbool voor liefde, oprechtheid, waarheid, harmonie, gelijkheid, perfectie, integratie, verbinding en betrouwbaarheid.

Door deze verandering in mijn leven te omarmen, oefenen in gemeenschapszin en het welzijn van anderen bevorderen, hoop ik mezelf nog meer in balans te brengen.

Some journeys take us far from home,
some adventures lead us to our destiny.

– C.S. Lewis –

Categorieën: Lifestyle